Kleinschalige begrazing

Samen met Dutchmoors kunt u een begrazingsplan opzetten om zo uw terrein op natuurlijke wijze te onderhouden door begrazing met schapen. De schapen die door ons worden ingezet zijn Drents Heideschaap, Het Veluws Heideschaap en Schoonebeeker. Door vooraf uw wensen kenbaar te maken kunnen we komen tot een op maat gemaakt begrazingsplan voor uw terrein.

Workshop vachtvilten

Dutchmoors geeft een aantal workshops vachtvilten per jaar. Tijdens deze workshop maak je onder begeleiding een vacht. De vachten die we gebruiken komen van onze eigen heideschapen en zijn handgeschoren. De workshops starten om 10:00 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur.
Na een dag hard werken en veel plezier kom je thuis met een prachtige zelfgevilte vacht. Heb je interesse in één van de workshops? gebruik dan onderstaand formulier om contact met ons op te nemen.

Invisible reCAPTCHA Control

Demonstratie schapendrijven

U kunt ons inhuren om uw evenement, familieactiviteit of team building op te luisteren met een demonstratie schapendrijven met Border Collies.
U zorgt voor de locatie en wij zorgen voor de honden en de schapen en geven een demonstratie waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe het schapendrijven met Border Collies werkt.

Tijdens deze demonstraties kiezen wij er vaak voor om het publiek te betrekken door hen bijvoorbeeld onderdeel uit te laten maken van een parcours dat door de hond met de schapen moet worden afgelegd.

Een demonstratie schapendrijven met Border Collies kunnen wij samen met u aan uw specifieke wensen laten voldoen.

CSJ Hondenvoer

CSJ hondenvoer kent een groot assortiment aan verschillend hondenvoer. Voor elke hond is er wel een passende alternatief te vinden. naast de hondenbrokken heeft CSJ ook een groot assortiment snacks en kruiden. De kruiden vormen een natuurlijke ondersteuning bij de gezondheid van uw hond. Wilt u weten welk assortiment wij voeren? Neem dan een kijkje in onze webwinkel.

Download prijslijst CSJ producten

Prijslijst
CSJ - Billy no mates
CSJ - natural dogfood
CSJ - zalmolie
CSJ - Command performance
CSJ - Dem bones
CSJ - Training tips

Volg ons op Facebook

Facebook